En rundtur med sök.

Vilket väder, sol och omkring 20 grader kan det bli bättre? Vi tog en promenadtur på förmiddagen och plockade några cacher under tiden. Den första gick vi bet på, den borde varit lätt att plocka men tji.

irene_letar
Tji vi fick denna gång. Men vi återkommer.

 

Ska ge co ett mail och kolla läget för den gömman, den har inte hittats sedan början av april.
Vidare tog vi oss ut mot Vargbron, och plockade en cache.

vargbron
Fint väder sporrade oss att fortsätta ut till Brobyhallarna, en plats som bara låg ca 600m bort. Hm fågelvägen ja. Det blev nog några gånger längre å lite till, men framme vid platsen så var det värt kilometerna.

ireneloggar
En blöt cache ska loggas.

Lite bilder fån rundan:

vatten trollberget avverkning

Jo, innan vi gav oss ut på cacherundan så var vi och handlade lite i Storfors. Att hitta in till centrum var lite marigt, vilket centrum? Skyllt visade ”centrum ” åt detta håll. Japp vi åkte och visst kom vi fram men vi letade nog efter ett litet större centrum.

storfors-city
Storfors centrum

Så var det dags för en tur in på bolaget åsså. Oj, det minsta systembolag jag sett. Två hyllrader med några tvärställda hyllmeter. Vi fick veta att detta var det 7:de minsta bolaget i Sverige. Som en liten trea. Men de hade det som efterfrågades och det var ju det viktigaste.

7-minsta
Liten men naggande god.

Jo, vi hade ju ett par åskslag i Rådene när vi var där. Nu när jag skulle sätta på radion så har alla förinställda kanaler raderats. Bilen stod väldigt nära det sista blixtnedslaget och förmodligen så måste det ha hänt något vid det tillfället.

kanalbrist
Ett minnesbortfall? Alla inlagda stationer puts väck.

Modemet var igång men det verkar att ha klarat sig, men för tillfället har vi inget nät. Klart att man börjar fundera om, så ett samtal till Net1 och efter lite felsökning så visade det sig att det var Degerforsmasten som tagit en paus.

Så just nu sitter jag och skriver i word medans hustrun lapar sol och lyssnar på ljudbok. Tänkte att det blir till att kopiera in detta när allt fungerar igen. Och opps, jo det gör det nu, snabbt jobbat Net1.
Morgondagen planeras för en rundtur i denna del av Värmland, får se vad det blir för cacher på den turen.

nybyggnad
Nybyggnad i skogen, åtskilliga enrummare uppsatta på träden

Nu så är det dags för lite grillad lax med sallad och nybakat bröd, inte helt fel eller?
Ses.

2 svar till “En rundtur med sök.”

  1. Vilken härlig bild på den mossiga skogen!
    Ja 600 meter kan bli väldigt mycket längre när man geocachar

    • Jo, har en känsla att det blir så i bland. Men det är ju bara att trampa på och hoppas att man kommer fram nåen gång. Men det är ju det där att man ska ju tebaka samma väg……..

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.