Dags för konfirmation

Jisses va åren går, nu har man kommit till det stadiet i livet att det är dags för första barnbarnet att konfirmeras. Det var Robins tur detta år att ta sig an uppgiften i lördags och det klarade han ju galant.

Robin_1
En ganska belåten Robin som med glädje sprättar kuvert från uppvaktande släktingar, stora som små.

En liten tanke for i mitt huvud. För över fyrtio år sedan så startade Irene och jag ett skeende som just nu utmynnat i denna situation, ”det blev tre barn som nu blivit tre familjer med totalt elva människor förutom alla hundar å katter å andra djur”.

Vad var nu orsaken till denna omständighet? Jo, Irene och jag gifte oss och………

Det kan man väl även kalla för en celldelning, eller?

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.