Vår?

Nja det är nog att ta i. Våren kan inte börja i februari, snarare i slutet av mars i dessa nejder. Tänk bara på valborgsmäss, då ska det vara kyligt på kvällen vid brasan, vissa år har snön inte smält bort utan legat kvar i skuggpartier.

valborg_retro
En puff för de kommande valborgsmässoeldarna. Just denna är från 2011 i Nossebro.

Just nu läste jag att ”Våren kommer till helgen” Visst det blir nog plusgrader men jag är övertygad om att vi får lite kallare längre fram. Det brukar bli bakslag när vädret tar sig friheten att hoppa över en månad. Men som alla vet så är det däringa väderminnet otroligt kort. Tur att det finns bildbanker att bläddra i.

Men man får nog i allafall ta vara på den tid som är, gå ut och njut av ”våren” så länge den nu varar detta år. Kanske har vi tur och får vår en gång till, det vore väll inte så dumt.

Jo, det är nog så att om man ska njuta av tillvaron så kanske man ska prova att ta det i ett par olika steg och steg ett är att börja njuta av livet. Fantastiska saker händer människor som njuter av livet. Eller?

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.