Åter i Karlsborg

Jo, så är det nu denna resa sista grill. MEN ve å fasa det höll inte på att bli nåen grillning. Det saknades av svenska grillkungörelsen godkänt grillvatten. Alla som vet något om det här med grillning vet också att det är nödvändigt med grillvatten för ett lyckat resultat.

Men i yttersta nödfall får ett glas rött ersätta detta, dock måste det röda snarast ersättas med en dos grillvatten Vad som annars kan hända med grillningens vidare öden vet i dag faktiskt ingen sakkunnig.

Vi tar denna väg till Karlsborg, sa hustrun. Det finns inga dåliga vägar i de delarna av Sverige, sa hon. Ok, vi kör väll väg 202 över Töreboda. Dålig? Smal? Det räckte inte. Dock var vägen full tillräcklig för ett fordon, men om man mötte en buss, som gick här så skulle nog vagnen se ut som om den passerat en potatisskalare. Nä lite i överkant kanske…. Men liten å smal å gropig var den i alla fall.

Smal krokig å gropig
Smal krokig å gropig

Nåja vi spade ett antal mil på den vägen. Några cacher var det ju tvunget att ta. Här en som satt in i en tall.

Den var lätt hittad men attans så marig att öppna.
Den var lätt hittad men attans så marig att öppna.

När vi kom en bit på förmiddagen så var det tjocka på flera håll. Vid Tossebergskätten stannde vi och tog några bilder över Fryken.

Under moönen ligger Fryken.
Under molnen ligger Fryken. Man kan tro att man var ovanför molngränsen.

Ja så går då dagen sakta mot sitt slut. I morgon tar vi den sista biten hem. Sedan väntar några veckors jobb med kök mm. Så har du några daga ledigt så finns det extra hammare å skruvdragare.

Vi ses i civilisationen i veckan.

Ett svar till “Åter i Karlsborg”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.