Skulle skrivit om julmat

Men det blev inget mä dä. Mitt nätverk som tidigare presenterat sig som TeliaGateway, fick ganska omgående revidera sitt namn till TG. Detta skedde i anknytning med att TG installerade sig på hyllan.

Att TG nu kunde vara så inbilskt dum att han trodde att han fick göra som han ville, kunde jag inte under några omständigheter acceptera. .
Han är en liten viktigpetter som tror att allt han tar sig för inom brandväggarna är ok. MEN se där högg han i sten. Jag insåg snabbt att det var tvunget att ta slut med det snaraste. Agent TPK (det är jag i hemlig version) tog fram sitt specialinstrument. Det såg ut som en avsvarvad avlång spets, och den hade en antydan att likna en tandpetare.
Sakta på tå smög jag mig fram till den högra flanken av TG, försiktigt och utan att ge ett ljud i från mig stack jag snabbt in mitt verktyg i sidan på TG. Först så reagerade han inte men efter en liten stund så började han att blinka intesivt rött på energianslutningen.Då visste jag att jag träffat rätt, allt det digitala medvetande sipprade ut i sybervärlden och TG slocknade sakta in i nätets mörker.

Nu gällde det att snabbt få i gång hjärtverksamheten i TG. I rätt ögonblick drog jag ut tandpetaren och såg hut TG:s ande så sakteliga fyllde kretsarna med ny och oförfalskad nätverksenergi. Jag hade lyckats, TG var tillbaka i sin forna klädsel. Nu var det bara några smärre justeringar kvar, sedan skulle TG fungera som i sina bästa dagar.
Agent TPK 007 har åter igen fullbordat en svår arbetsuppgift i den digitala sybervärlden.
Fotnot. TPK 007 är lika med Tryck På Knappen

Agent TPK

Jo men det är självklart att jag kan hålla tyst om en hemlighet. Tyvärr är det de jag berättar den förl som inte klarar det.

Ses.

Ett svar till “Skulle skrivit om julmat”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.