Rally 2012

Ett bildspel från rallysäsongen 2012
[youtube_sc url=”http://youtu.be/1XZpSZiiZDA”]

Hösten har blivit till en lugn men kylig å blöt period.
De e inget tävlande för närvarande. Hundar å matte samt husse pustar nu ut efter veckorna med rally.
Det har varit fantastiskt roligt att se hur hundarna har älskat att tävlat. Ett helt annat temperament och Go på vovvarna i jämförelse med lydnaden. (Även matte) Nåja det har även påverkat mej åsså.

Två 97p på plats.

Detta år har varit en otrolig upplevelse, med många pall-platser och fina resultat. Zenna har vuxit enormt denna sommar, hon har åter blivit en hund som älskar att få jobba. Både Kenzo och Zenna har verkligen överaskat med att ta hem storkovan.

Kenzo på första platsen i Falkenberg.
Zenna på första platsen i Tibro.

Det är inte utan att man blivit lite bortskämd detta år med sådana resultat. Men visst, det är lättare att få bra plats i klasserna N och F. men betydligt svårare i klasserna A och M.

Nu samlar vi energi till att starta upp igen om ca 23 veckor. Då bör det bli i Marks bk.
Siktet finns ju på ett deltagande i SM. (Tycker husse.) Så matte får träna lite under dessa veckor.
Det är resultaten i mästarklass som ligger till grund för att få deltaga i SM. Så efter ett par tävlingar in på den nya säsongen blir det nog att fortsätta i mästarklassen  Och där med jaga SM poäng fram till juli 2013. Det är bara ca 40 st som kommer med, så det behövs topp-poäng från några tävlingar för att få komma med.

Nä nu så får det räcka för denna gång.
Ses.

2 svar till “Rally 2012”

  1. Morning, det var tevligt att titta på , ”husse” är duktig på att samla ihop allt , Kul att se , hoppas detta kan leda till SM , med en så duktig ” matte” , så blir det säkert så
    Kram I-M

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.