No Title

Ränta hit, räntefall dit, uppgång som ändras till nedgång, så här har det sett ut de senaste månaderna i ekonomivärlden. Börsen fladdrar upp å ner som flötet på ett metspö när man fiskar småmört. Räntan såg så förbenat lovande ut för några veckor sedan, men då kom USA fortsatte med sin styrränta till i praktiken 0%

Vipps så föll ränta på de surt sparade slantarna på bankkontot. Sparränta föresten, såg att jag inte hade mer än 0,0% på ett konto, de e ju attans att det ska va på det viset. Grrrr te banker som snåljåpar med räntan på konton.
Du måste i dag vara lite aktiv för att få någon säker avkastning på de sparade slantarna. Kanske ska man göra som musen, samla å lägga på hög i skorna.

Här var det vinterbonat på en annans beskostnad. eller e de det som kallas sparsamhet.

Nåja musen klarar nog vintern i alla fall utan att frysa tassen av sig.

Nä, jag skulle ha lagt undan ett par tusenlappar när jag föddes, 1 000 kronor år 1947 (Årsmedeltal) motsvarar 18 560,17 kronor år 2011 (Januari). Detta innebär en förändring med 1756,02%
Men vi är ju alltid så enormt efterkloka.

Det e inte utan att man ser så här ut när börs å ränteuppgifterna kommer. Varför inte ta en koll på Privata-affärer å se den hemska pengaverkligheten.

Jag tror att det är så att varenda affär som man föreslår mig är en dålig affär, för om den vore bra skulle man nog inte föreslå mig den.
Ses

Ett svar till “No Title”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.