No Title

ÖJ, va det är svårt och jobbigt när man inte kan en sak. Har just lärt mig att hantera lightbox som jag lagt in på en webb. Det är ett bildprogram som visar bilderna. Nu fungerar den i alla fall. Var den ligger? Jo på ”http://www.ja-ha.se/” Ja-ha svårare än så var det inte att komma dit.

Tänk va lätt domännamnet ja-ha.se är, och så var det med det. Vad ja-ha står för, får ni faktiskt själva gå in kolla. Det är rätt så bildligt kan man kanske säga.

Ja-ha nu får jag väll hitta på nåe annat å skriva om. 
Nu har vi avverkat ett antal olika temadagar på kort tid, bland annat 2011-03-08 som är Fettisdagen. 2011-03-08 som är Internationella kvinnodagen. 2011-03-08 som är Internationella pannkaksdagen. 2011-03-09 som är Askonsdagen, vilket är i dag det. Den har fått sitt namn efter den katolska sedvänjan att strö aska på de botgörare som denna dag fick lämna kyrkan. Efter absolution fick de åter komma in i kyrkan på skärtorsdagen.

Jo, det har snöat i dag igen. Jag vill inte ha mer snö på denna sida midsommar.

Mysko bild, ser ut som UFO där borta.

Läste i ”Forskning och framsteg” att fiskarna krymper i kylan. Så ni som var å pimplade i veckan, kan kan nog lägga på ett antal % på firrens vikt. Alltid en liten tröst så här i snöovädret.
Vet ni varför tvätt och diskmaskinerna förbrukar mindre med ström i dag än förr, trotts att de går nästan dubbelt så länge vid varje tillfälle?

Jo det beror på att vattenmängden minskat med uppemot 50%, det går åt mindre energi att värma tillexempel 10L vatten mot 50L som de äldre maskinerna ofta förbrukade.
Visste ni att det finns minst tre gånger fler stjärnor i universum än vad astronomerna hittills har kalkylerat med. Önskar bara att jag visste det precisa antalet.

En ny kartläggning gjord av Stockholm-astronomen Kambiz Fathi visar att spiralgalaxer, som vår egen Vintergata, är den vanligaste galaxtypen sedan tre till fyra miljarder år tillbaka. Ja, så är det med det.

När jag hör någon sucka att livet är hårt frestas jag alltid att fråga: ”Jämfört med vad?”.
Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.